Teema: Planeet Maa

Teema: Planeet Maa

[pt_view id=”ef0dab08f5″]

– Mis tegelikult meie planeediga toimub
– Mis on see uus ajajärk kuhu Planeet Maa on jõudnud
– Maa tsüklid ja nende mõju elule

 

Autorid teemal planeet Maa:

Bashar:

Olete siin kus olete, sest ise tahtsite seda kogemust saada. Tuues enda energia Maale ja kehastuda kujul, mis on oluline Maa kogemuse saamiseks, et Maa saaks sind muuta. Sest kõik, kes mingil kujul asuvad hetkel planeedil Maa, valisid ise siin olla, sest teadsite, et läbite muutust praeguses planeedi ajaloos ja mingil kujul või viisil soovisite selles osaleda. Tahtsite sellest osa saada, sest see on väga põnev koht kus olla. Nagu enda keeles ütlete: “Siin asjad toimuvadki.”

See on üks kõige keskendunuim koht üldse, millest meie teadlikud oleme, ülemineku ja muutuste mõttes. See on üks vähestest kohtadest, mis on langenud nii sügavale tumedusse nagu teie, vähemalt meie teadmiste järgi – ja kui planeet, tsivilisatsioon, kollegtiivne teadlikkus saab kogeda nii sügavat tumedust ja ikkagi leida tee valguseni, siis see on eriline. See on võimas.

Uskuge mind, te tõmbate sellega endale paljude teiste ja eri dimensioonide olendite tähelepanu, et näha kuidas sellega hakkama saite, kuidas te seda teete, sest see on põnev, see on loomine. See on puhas loomine, minnes täiesti tumedast täiesti valgusesse. See ongi lühidalt seletades loomine.

Video: Bashar – Sina otsustasid, et tahad olla planeedil Maa | 9:49 eesti keeles