Bashar – Asjaolud ei ole olulised | 9:24

Bashar – Asjaolud ei ole olulised | 9:24

 

video
play-sharp-fill

Selles videos:

  • Füüsiline mõistus arvab, et on ainuke asi, mis on maailmas olemas
  • Muutus on ainuke, mis on pidev
  • Olukord ei ole oluline, oluline on ainult seisund

 

Bashar: Asjaolud ei ole olulised
Bashar: Circumstances Don’t Matter
Tõlge videost

 

Bashar: Tuletage meelde seda, mis oli samuti oluline. See idee oli filmis Saladus (The Secret). Rääkisime kirglikult kirglikust olemisest, mis väljendub mängu kontseptsioonis…

Mängimine kõigega, mis juhtub sinu reaalsuses. Omandada suhtumine tänulikkusest selle vastu, et sinuni jõuaks kõik kogemused mängleval viisil ja nii saad sellega teha rohkemat, olla loovam, lubada sellel olla paindlikum, mõjutatavam, venivam, muutvam, vormitavam.

Mäng. Mängu energia, see lubab füüsilisel reaalsusel muutuda saviga sarnaseks. Mängi selle saviga enda füüsilises maailmas. Kui lähened sellele energia seisundile madalamalt vibratsioonilt, siis savi kivistub. Siis on ta muutumatu, selles seisundis. Aga nii kui hakkad olema elus toimuvaga rohkem mänglev, siis see pehmeneb ja muutub savi sarnaseks, plastiliseks, vormitavaks, voolitavaks, muudetavaks…


Järgi neljandat seadust: Muutus on ainuke, mis on pidev. Kui muutud rohkem mänglevaks, siis muutud sa rohkem muutuvamaks ja selle tulemusel hakkab füüsiline reaalsus peegeldama seda võimet. Ühest vormist teise muutumine läheb lihtsamaks.

Nüüd aga: väga väga oluline. See on jällegi koht, kus füüsiline meel võib endale kontrolliga ette jääda. Kui rääkida ideest, et see mida annad on see, mida saad. Füüsiline mõistus arvab, et on ainuke asi, mis on maailmas olemas. Ta eeldab, et kui ei näe sinu ümber üks ühele peegelduvat olukorda, mida endast väljendad, siis pole sa hakkama saanud. Tuletan uuesti meelde. Siin langete uuesti enda paradoksilisse lõksu. Isegi, kui see on tõsi, et see mida annad välja on see, mida saad tagasi ja sellest olekust sõltub sinu ümber olev olukord.

Esimene tase sellest… esimene selle manifesteering on tavaliselt, seda eriti teie ajas ja ruumis… esimene peegeldus näeb välja samasugune nagu varem. See annab sulle võimaluse tugevdada seda seisundit vastates olukorrale, mis tundub endine, teisiti kui eelnevalt vastasid. Ja alles siis lubad sa olukorral peegeldada seda, et oled muutunud ja demonstreerid seda muutust vastates olukorrale teisiti. Isegi kui need näevad välja sarnased kui varem. Nii see töötab.

Seega esimene peegeldus on kaja sellest, milline see varem välja nägi. Kajale ei tohi vastata nii nagu see oleks sinu uus seisund. Pead sellele vastama nii nagu sa teaks, et see on ainult kaja ja see, mida nüüd väljastad, see uus vastus vanale olukorrale, see kinnitab sinu uue oleku vibratsiooni ja lubab olukorral muutuda. Mis võtab juhiseid uuelt vibratsioonilt, mida välja annad ja mis on kinnitus sellele, et oled muutunud.

Kui vastad kajale sarnaselt nagu vastasid vanale olukorrale, siis pole sa muutunud. See on nagu enese-test. Annad endale võimaluse otsustada, kas sa tõesti tahad, et olukord muutuks. Esmalt endale esindades samade olukordadega, et näha kas vastad nendele teisiti. Andes sellega otsese kinnituse, et oled vibratsiooniliselt enda seisundit muutnud. Kui oled selle ära teinud ja vastad olukorrale teisiti, siis oled paika pannud enda muutuse ja alles siis saavad ka olukorrad sinu seisundit peegeldada.

Ärge laske kajal ennast lollitada, et tegite midagi valesti. Kirjeldades seda sarnaselt nagu varem: „Ma ei näinud seda mida tahan, näeb sama välja, samad inimesed on siin, annavad sama tagasisidet, olen midagi valesti teinud või miski ei toimi“, või avastad, et vastad nii nagu varem. Sest seda tehes ei ole sa muutunud. See ongi enese tugevdatud süsteem, mille järgi saad otsustada, kas tahad olukorda muuta või mitte.

Tuletan jällegi meelde, et kõik uskumuse süsteemid on ise tugevdavad. Kui need seda ei oleks ja tunduks, et on ainukesed asjad mida uskuda, siis ei oleks sul võimalik omada endale omast ja kindlat uskumuste süsteemi kogemust. Kui uskumused ei tuleks ise tugevdava mehhanismiga, siis te ei saaks omada mingit kindlat füüsilist kogemust. Sellel põhjusel, kui muudad enda vibratsiooni seisundit on just viimane asi, mis kaob see sama ise tugevnev mehhanism.

See avaldab sulle uuesti sama olukorda, aga mitte kindla reaalsusena vaid illusioonina. Ainult kajana sellest mis oli, et anda sulle võimalus otsustada, kas murrad sellest mehhanismist läbi defineerides ja kirjeldades seda teisiti kui varem. Sellega tõestad, et oled muutunud ja tänu sellele saab õige peegeldus saabuda. Nii see töötab.

Kasutage seda mehhanismi enda kasuks. Seda mõistes. Väga selgelt. Kui soovite seda kasutada mantrana, siis tehke seda. Kõik need asjad pole muud kui load (Permission slip). Kui arvad, et need töötavad ja sobivad sulle, vastavalt sinu sagedusele. Need lihtsalt lubavad sul muutuda selliseks nagu soovid. Mantra seda sinu eest ei tee. See on lihtsalt peegeldus sinu sees olevast uskumuste süsteemist, mis ütleb, et see on, mida sina lubad, andes endale selle lubaduse anda endale luba, muutuda nii nagu sina tahad. Kasutage seda mantrana, kui see sobib teile. Teades, et teie teete seda kui vaja. See ongi idee, aga mitte kõige suurem avaldus. Olukord ei muuda olemise seisundit, vaid olemise seisund muudab olukorda. Kasutage seda.

Me soovitame kasutada midagi veel lihtsamat ja tugevamat.
Mantra on selline: „Olukord ei ole oluline, oluline on ainult seisund.“

Jällegi… Kuulake kuidas seda inglise keelde tõlgitakse: Olukord ei ole oluline. Need ei loo materialisatsiooni. Oluline on ainult seisund. Ainult oleku seisund loob kogemusi. Iga kord kui leiad ennast kahtlemas või hirmunult, uskudes olukorda ja uskumusi, siis saad seda endale meelde tuletada.

Olukord ei ole oluline, loeb ainult oleku seisund.

Vali see seisund mida eelistad. Seejärel muuda ümber olukord, vastavalt enda seisundile, et saaksid kustutada kaja ja nii lubad enda seisundist ilmneda õigel peegeldusel.



Hide picture